Dragan Knežević

„Veći izazov od samog učenja je odučavanje, odbacivanje nebitnog kao preduvjet usvajanju novog i potrebnog znanja“

Moja karijera i sve što radim je sastavni dio mojeg identiteta i mojih osobnih vrijednosti. Coach koji je promatrač bez suda, osude i predrasude objedinjuje ljepotu i izazov mog poziva. S druge strane biti inženjer me je naučilo pragmatičnosti. Moja karijera konzultanta u Nizozemskoj naučila me je spremnosti na brzu integraciju u heterogenim okruženjima na kompleksnim projektima Krajem 90ih je trenerska uloga je postala sastavni dio mog konzalting angažmana i bio je to ‘idealni posao na prvi pogled’. Zavolio sam od tada raditi sa timovima i grupama kroz treninge i radionice. Proces učenje koji primjenjujem je poziv na promjenu i preispitivanje, razmišljanja, stavova, uvjerenja, perspektive. Edukacija = Promjena.

U vrijednostima pojedinca, tima i organizacije se nalazi pokretač promjene/transformacije organizacijske kulture. Mjerenja organizacijske kulture po Barrettu su tako integrirali sve navedene uloge u cjelovitom i održivom pristupu organizacijama. Postoji samo jedno ali.. Transformacija lidera, tima organizacije nisu projekti nego putovanja. Kada krećemo na putu prije kupovine karata trebamo dobro upoznati suputnike. Zato prije vaše konačne odluke i prije početka putovanja – upoznajmo se u susretu još bolje!

Certificirani trener poslovnih vještina za transformaciju organizacijske kulture po Barrettu, prvi u Hrvatskoj

Certificirani medijator- miritelj

Interim manager u HR

Inovativan pragmatičar predan profesionalnom i kontinuiranom usavršavanju

Surađuje sa izvrsnim vanjskim suradnicima za specifična razvojna područja i kompleksne projekte

Preporuke i reference iz 20 zemalja za sve navedene usluge su dostupne na upit

Resume

Obrazovanje

1996. – 2004.

Konzultant, inženjer sa bogatim inozemnim iskustvom u nekoliko međunarodnih organizacija u Nizozemskoj

2002 – 2004

Certificirani coach & timski coach sa 20+ godina coaching iskustva sa voditeljima i timovima. Poslijedipl. studij coachinga, NL

Certs

Iskustvo

2005. – danas

Osnivač Alter Ars d.o.o. i D.COACH djeluje u RH i regiji na projektima promjena, org. kulture i transformacija

certifikati

EMCC

BARRETT

Uspješni zajedno!

Transformacija lidera, tima organizacije nisu projekti nego putovanja. Kada krećemo na putu prije kupovine karata trebamo dobro upoznati suputnike. Zato prije vaše konačne odluke i prije početka putovanja – upoznajmo se u susretu još bolje!

098 358 588 ili 01 6636 888

info@alter-ars.com