O nama

Alter Ars je nastao iz ljubavi i strasti za stvaranjem, podrškom i razvojem pojedinaca, timova i organizacija. Bilo je to u veljači 2005 i nastavno na studij i osmogodišnju konzalting karijeru osnivača u Nizozemskoj. Coaching kao skup drugačijih, novih i svježih perspektiva je temelj svih usluga koje pruža Alter Ars, što i samo ime opisuje u prijevodu kao drugačija vještina, umijeće i umjetnost. Poslovna filozofija iznimno živi vrijednosti povjerenja, podrške, inspiracije i iskonske ljudskosti.

Broj klijenata u Hrvatskoj i desetak Europskih zemalja, koji se lagano bliži brojci od 100, su svjedoci i predanosti i uspjeha zajedničkih suradnji. Rezultati najbolje govore, osmijesi, preporuke i riječi kao:

Osnivač i direktor tvrtke Dragan Knežević je inženjer telekomunikacija sa završenim poslijediplomskim studijem iz coachinga.  Inovator je u razvoju usluga profesionalnog i osobnog razvoja. U angažmanima vođenja/facilitacije procesa promjena inspirira, izaziva i pokreće od razmišljanja do djelovanja.